Back

Anunţ public - Depunerea solicitarii de emiterea acordului de mediu pentru proiectul ”Întocmire documentație tehnică, în vederea obținerii autorizației de construire pentru casă de vacanță+spațiu comercial”, titular Varga Adrian și soția

Agenția pentru Protecția Mediului Bihor anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul  ”Întocmire documentație tehnică, în vederea obținerii autorizației de construire pentru casă de vacanță+spațiu comercial”, propus a fi amplasat în orașul Nucet, cartier Vârtop, nr. cadastral 51057/UAT Nucet, județul Bihor, titular Varga Adrian și soția Varga Cornelia-Eufrusinia în calitate de proprietar.

    Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului: Agenția pentru Protecția Mediului Bihor, B-dul. Dacia, nr. 25/A, Oradea, e-mail: offioce@apmbh.anpm.ro, tel. 0259/444.590; Fax. 0259/406.588,  în zilele de luni-vineri,  între orele 8- 16 şi la sediul titularului.

    Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului  - Agenția pentru Protecția Mediului Bihor. 

 

Data afişării anunţului pe site:

08.10.2019